Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού
165 αναγνώστες
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2019
19:34

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού

Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού«Αγαπώ την Άθληση-Αγαπώ την Υγεία μου» ήταν το σύνθημα της φετινής Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού η οποία εναρμονίστηκε με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Αθλητισμού.

Κεντρικός στόχος ήταν η ενεργοποίηση των μαθητών/τριών για συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις εντός του σχολείου, μέσω της ενημέρωσης της μαθητικής κοινότητας για τα ευεργετικά οφέλη της άθλησης σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή, με στόχο την απόκτηση

ενός υγιούς τρόπου ζωής.

Οι μαθητές /τριες είχαν την ευκαιρία φέτος να γνωρίσουν και να αθληθούν σε κάποια διαφορετικά αθλήματα με την καθοδήγηση γυμναστών – προπονητών . Καλεσμένοι μας ήταν οι  : Σιδηροπούλου Βάσω (Ενόργανη),Παπαδημητρίου Έλσα και Ξέλη Σοφία (Σύγχρονος χορός), Πολυχρονίδης Κωνσταντίνος (Ποδόσφαιρο), Γουγούλας Νικόλαος (Shotokan Karate) ,Γερόπουλος Γρηγόριος.(Καλαθοσφαίριση) Η κ. Σιδηροπούλου είναι κοντά μας για 3η χρονιά και ο κ. Γερόπουλος ήλθε για 2η χρονιά.

Στο σχολείο παραβρέθηκε και η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κ. Τοκμακίδου Ελπίδα η οποία παρακολούθησε μέρος του αθλητικού προγράμματος.

Το πρώτο 2ωρο τα παιδιά ανά τμήματα παρακολούθησαν βίντεο που είχαν σχέση με τις αρετές που αναπτύσσονται μέσω του αθλητισμού όπως :επιμονή, υπομονή, συνεργασία, ενθάρρυνση, τόλμη να πραγματοποιείς τα όνειρά σου. Επίσης έλυσαν κρυπτόλεξα, σταυρόλεξα με αθλητικό περιεχόμενο αλλά και με θέματα διατροφής. Κάποια χρωμάτισαν το σύνθημα της ημέρας.

Το αθλητικό πρόγραμμα ξεκίνησε στις 10.00′ . Τα παιδιά συνοδεία των δασκάλων περνούσαν από τους σταθμούς που οργανώθηκαν και που τους περίμεναν οι προπονητές . Αργότερα ήλθαν και γονείς των παιδιών και ακολούθησαν το πρόγραμμα μαζί με τα παιδιά τους.

Πολλές ευχαριστίες στους γυμναστές – προπονητές που πέρασαν μαζί μας το πρωινό τους και με το κέφι και την ζωντάνια τους  προπόνησαν τα παιδιά στο άθλημά τους.

Συνοδοί των τμημάτων ήταν οι εκπαιδευτικοί : Χαρίκλεια Νικολαΐδου, Θωμαή Αναγνώστου, Νικόλαος Σαπουνάς, Χατζηαγγελίδης Δημήτριος, Ματζίρη Χαρίκλεια, Μακρίδου Χρύσα, Μητσάκη Αλεξία, Ζάικου Δέσποινα, Ναρίδου Ευμορφία, Νοταρίδου Σπυριδούλα.

Συντονίστρια η Διευθύντρια, Στυλιανή Μπέμπη, διοργανώτρια και υπεύθυνη της ημέρας η γυμνάστρια του σχολείου κ. Μαρία Κοσμίδου.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις